Καλάθι αγορών - 0.00
Λίγα λόγια για τα Σεμινάρια και για τα Εργαστήρια δια ζώσης

Λίγα λόγια για τα Σεμινάρια και για τα Εργαστήρια δια ζώσης

Το IGL φιλοξενεί και πραγματοποιεί εκπαιδευτικά σεμινάρια για το ευρύ κοινό και εξειδικευμένα εργαστήρια για τους επαγγελματίες με στόχο να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κλάδου και να ενισχύσει το γνωστικό επίπεδο των διαφορετικών κοινών για τις πολύτιμες πέτρες.

Εφέτος αναβλήθηκαν κάποια προγραμματισμένα εργαστήρια και σεμινάρια λόγω των εξελίξεων σχετικά με τον Covid-19, τα οποία τα μεταφέρουμε τον Σεπτέμβρη ανταποκρινόμενοι στη ζήτηση των ενδιαφερομένων.

Στόχος μας
Με γνώμονα την ποιότητα και το πάθος μας για τη γεμολογία στοχεύουμε στην πρόοδο και στην επαγγελματική κατάρτιση των συμμετεχόντων, αλλά και στην ενημέρωση και την καλλιέργεια όσων αγαπούν το κόσμημα και τους πολύτιμους λίθους.

Διδακτικά αντικείμενα
Τα εργαστήρια και τα σεμινάριά μας αναπτύσσονται γύρω από βασικά θέματα όπως το Διαμάντι, οι Χρωματιστές Πέτρες, το Κόσμημα, η Εκτίμηση Κοσμημάτων και η Εκπαίδευση και Συμβουλευτική Εμπόρων και Επιχειρήσεων Λιανικής και Χονδρικής Πώλησης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα σχετικών γνωστικών αντικειμένων.

Πού και πώς
Ανταποκρινόμενοι στη ζήτηση των ενδιαφερομένων, ανακοινώνουμε για το φθινόπωρο του 2020 μια ειδικά σχεδιασμένη και εμπλουτισμένη ενότητα διά ζώσης εργαστηρίων στην Αθήνα, καθώς είναι σημαντική όχι μόνο η παρακολούθηση των θεωρητικών μαθημάτων αλλά και η συμμετοχή στα εργαστήρια όπου οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στην χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Πότε πραγματοποιούνται
Ο πρώτος κύκλος των φθινοπωρινών εργαστηρίων ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 28 Σεπτεμβρίου του 2020. Ενώ ο δεύτερος κύκλος ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 19 Οκτωβρίου του 2020. Στις πληροφορίες καθενός σεμιναρίου θα βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες.

Διδάσκοντες
Στην ομάδα διδασκόντων των Εργαστηρίων συμμετέχουν ο κ. Γιώργος Σπυρομήλιος, καταξιωμένος γεμολόγος, συγγραφέας, και ιδρυτής του εργαστηρίου IGL και η κ. Χριστίνα Βασιλειάδου, πιστοποιημένη γεμολόγος του IGL, με σπουδές στη γεμολογία και το σχεδιασμό κοσμήματος. Οι δύο γεμολόγοι της ομάδας του IGL έχουν μεγάλη διδακτική εμπειρία καθώς υλοποιούν τα σεμινάρια του εργαστηρίου εδώ και 10 χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σε ποιους απευθύνονται
Τα σεμινάρια μας απευθύνονται σε όσους στοχεύουν να μυηθούν στα μυστικά του κοσμήματος και των πολύτιμων λίθων. Ενώ τα εργαστήρια απευθύνονται κυρίως σε όσους προσβλέπουν σε υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, προκειμένου να συμβάλουν στην εξέλιξη του κλάδου, την ενίσχυση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος και σε όσους επιθυμούν τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε επιλεγμένες επιστημονικές θεματικές ενότητες.

Δίδακτρα
Τα δίδακτρα του κάθε εργαστηρίου είναι ανάλογα με το αντικείμενο και τις ώρες διδασκαλίες. Αναφέρονται σε κάθε εργαστήριο ξεχωριστά.

Τρόποι πληρωμής

  • Με καταβολή του ποσού εφάπαξ στο ταμείο του IGL ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν από την έναρξη των μαθημάτων, έκπτωση 5% στα συνολικά δίδακτρα.
  • Σε 2 ισόποσες δόσεις στο ταμείο του IGL ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (1η δόση πριν από την έναρξη των μαθημάτων – 2η δόση στο 2ο μάθημα).
  • Κατάθεση μέσω τραπέζης σε λογαριασμό ALPHA BANK : Κατά την κατάθεση, στα στοιχεία να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και η λέξη «ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ».( απαραίτητη η επικοινωνία με την γραμματεία ). Στοιχεία του λογαριασμού για την κατάθεση θα δίνονται σε προσωπική επικοινωνία με το εργαστήριο IGL.
  • Με πιστωτική κάρτα στο ταμείο του IGL.
  • Με PayPal στην διεύθυνση iglcert@yahoo.com

(Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς συχνά ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο και λόγω των συνθηκών πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας και υγιεινής).