Καλάθι αγορών - 0.00
Μια νέα καινοτόμα υπηρεσία από το IGL είναι κοντά σας!

Μια νέα καινοτόμα υπηρεσία από το IGL είναι κοντά σας!

Τι είναι το IGL ReportQR Code

και πως μπορείς να το αξιοποιήσεις προς όφελός σου! 

Τώρα γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα IGL Reports με τη χρήση QR Codes

>Τι είναι τα QR Codes ή αλλιώς Quick Response Codes

Τα QR Codes (Quick Response Codes) είναι μια μορφή barcodes, η οποία ξεκίνησε κάπου στις αρχές του ’90 στην Ιαπωνία και έγιναν αμέσως ιδιαίτερα δημοφιλή.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει με μία απλή κίνηση της κάμερας του κινητού, πάνω στο QR Code που υπάρχει τυπωμένο ή στην οθόνη ενός υπολογιστή, να έχετε πρόσβαση σε ιστοσελίδες, εικόνες, βίντεο, κείμενο και άλλες πληροφορίες.

Δηλαδή, αποτελούν έναν έξυπνο, εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο σύνδεσης του offline περιβάλλοντος, μέσω ενός smartphone, με πληροφορίες αποθηκευμένες online.
Τα QR Code είναι αναγνώσιμα από όλες τις συσκευές που διαθέτουν κάμερα και σύνδεση στο Internet.

Η ικανότητα των QR Codes να συνδέουν ανθρώπους μεταξύ τους και ανθρώπους με Multimedia περιεχόμενο, είναι πολύ χρήσιμη τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους καταναλωτές!

>Πως λειτουργούν τα QR Codes για το  IGL και τα Reports που εκδίδει το εργαστήριο

Κάθε πιστοποιητικό που εκδίδει το εργαστήριο IGL καταχωρείται στην online βάση δεδομένων μας στην οποία έχουν πρόσβαση τόσο οι επαγγελματίες πελάτες μας όσο και οι καταναλωτές κάνοντας αναζήτηση με τον ειδικό κωδικό αριθμό του πιστοποιητικού.

Για την καλύτερη και άμεση πρόσβαση στη βάση δεδομένων μας δημιουργούμε δωρεάν QR Codes για κάθε IGL Report που εκδίδουμε, προκειμένου να προσφέρουμε μια πρόσθετη υπηρεσία για τους πελάτες μας για την γρήγορη πρόσβαση στη βάση δεδομένων μας,  χωρίς αναζήτηση με τον κωδικό του πιστοποιητικού, απλά μόνο με το σκανάρισμα ενός QR Code.

Με τη χρήση ενός μοναδικού QR Code συνδεδεμένου με το αντίστοιχο IGL Report ο ενδιαφερόμενος χρήστης μπορεί γρήγορα και εύκολα να έχει πρόσβαση στο Report του κοσμήματος ή του πολύτιμου λίθου που τον ενδιαφέρει και να επιβεβαιώσει τα χαρακτηριστικά του, από όπου κι αν βρίσκεται, με τη χρήση απλά του κινητού του.

>Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα QR Codes

Εμείς στο IGL χρησιμοποιούμε το QR Code για την εύκολη και άμεση χρήση των πληροφοριών των πιστοποιητικών που εκδίδουμε όπως πχ:

 • Gem & Diamond Identification Reports
 • Jewellery Identification Reports

H υπηρεσία αφορά σε:

Πελάτες Χονδρικής

 • Για τους πελάτες μας στην χονδρική, παρέχουμε ένα επιπλέον εργαλείο πώλησης καθώς οι πελάτες τους (πχ. σχεδιαστές και κοσμηματοπώλες) μπορούν με ασφάλεια και εξ αποστάσεως να κάνουν τις αγορές τους, επιλέγοντας τα κοσμήματα ή τους πολύτιμους λίθους που τους ενδιαφέρουν, ελέγχοντας online τα χαρακτηριστικά τους γρήγορα και εύκολα με τη χρήση του QR Code.
 • Τα πιστοποιητικά που εκδίδουμε για τους πελάτες μας στη χονδρική είναι διαθέσιμα μέσω των ακόλουθων τρόπων:
  Με το Report Check και τη χρήση του ειδικού κωδικού αριθμού του πιστοποιητικού μέσω της ιστοσελίδας μας www.iglcert.gr
  Με το QR Code

ΚοσμηματοπωλείαΣχεδιαστές

Τα καταστήματα τα οποία διαθέτουν IGL Report για τα κοσμήματα που εμπορεύονται, προσφέρουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα ασφαλών αγορών και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους πωλητές τους για να ολοκληρώσουν την πώληση.

 • Άμεση πρόσβαση των χαρακτηριστικών στους πωλητές
 • Πλήρης πληροφόρηση των καταναλωτών
 • Δυνατότητα σύγκρισης των χαρακτηριστικών για έρευνα αγοράς
 • Υψηλό επίπεδο επαγγελματικού επιπέδου
 • Ασφάλεια γνησιότητας

Πελάτες Λιανικής

 • Έρευνα Αγοράς
 • Έλεγχος χαρακτηριστικών κοσμήματος
 • Ασφάλεια αγορών
 • Γνησιότητα πιστοποιητικού

Ιδιώτες

 • Έλεγχο των χαρακτηριστικών του κοσμήματος που αγοράζουν
 • Επιβεβαίωση γνησιότητας του εντύπου IGL Report
 • Ασφάλεια αγορών
 • Online πρόσβαση στο Report του κοσμήματος τους οποιαδήποτε στιγμή και επανέκδοση στην περίπτωση απώλειας του εγγράφου

>Επιπλέον Παροχές του εργαστηρίου IGL για την υποστήριξη και ανάπτυξη της αγοράς

Λόγω των νέων συνθηκών που έχουν αλλάξει την αγορά, τις καταναλωτικές συνήθειες και το περιβάλλον, έχουμε δημιουργήσει επιπλέον υπηρεσίες για την διευκόλυνση και υποστήριξη των αγορών αλλά και της ασφάλειας, τόσο μέσα από τα e-Shops όσο και από τα φυσικά καταστήματα

Διαδικτυακά – e-Shops

 • Χρήση του λογοτύπου του εργαστηρίου IGL στην ιστοσελίδα του καταστήματος με την ένδειξη ότι παρέχονται πιστοποιητικά από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο εργαστήριο, με στόχο να αυξήσουμε το αίσθημα ασφάλειας των καταναλωτών για τις διαδικτυακές τους αγορές, τόσο πανελλαδικά όσο και παγκόσμια.

Φυσικό Κατάστημα

 • QR Code Display Stands για τις βιτρίνες (εσωτερικές ή εξωτερικές) του καταστήματος με το λογότυπο του IGL και το QR Code του συγκεκριμένου κοσμήματος που ο καταστηματάρχης επιθυμεί να προωθήσει. Ο στόχος μας είναι με την ενέργεια αυτή να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας, προβάλλοντας το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, ασφάλειας και υπηρεσιών που παρέχουν στους καταναλωτές και με απώτερο στόχο την αύξηση των πωλήσεων τους. 

Τι πρέπει να κάνετε αν σας ενδιαφέρουν οι παροχές του εργαστηρίου IGL

Αν είστε ήδη πελάτης μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε το πρόγραμμα και να λάβετε το προωθητικό υλικό με την ένταξη του λογοτύπου σας σε αυτό.

Αν δεν είστε πελάτης μας θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις ανάγκες σας και τον τρόπο που θα μπορούσαμε εμείς να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξή σας.