Καλάθι αγορών - 0.00

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ

Jewllery Appraisers
Association of Independent Jewellery Valuers
National Association of Jewelery Appraisers
JVA
ICGL

Το I.G.L. συνεργάζεται με τα πλέον αναγνωρίσιμα, Διεθνή Γεμολογικά Ινστιτούτα. Ταυτόχρονα. Προσφέρει το υψηλότερο, δυνατό επίπεδο ασφάλειας, σιγουριάς και αντικειμενικότητας και εξασφαλίζει, με την κατάλληλη τεχνογνωσία, την ακρίβεια και την αξιοπιστία κάθε Έκθεσης που εκδίδει.

Jewellery Appraisers of the World
Ο ιστότοπος Jewellery Appraisers of the World αποτελεί έναν Διεθνή Οδηγό Αναζήτησης για τον τον Επαγγελματία, αλλά και τον Καταναλωτή, που αναζητά έναν αξιόπιστο Εκτιμητή Κοσμημάτων στην περιοχή του.
Όλοι οι Εκτιμητές και τα Εργαστήρια που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο, είναι επαγγελματίες που έχουν επιλεγεί βάση αυστηρότατων κριτηρίων, τα οποία ελέγχονται συνεχώς, έτσι ώστε να διασφαλίζονται οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Το I.G.L. έχει την τιμή να είναι το μοναδικό Ελληνικό Εργαστήριο στον Οδηγό.

Association of Independent Jewellery Valuers (AIJV)
Το AIJV διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων Εκτιμητών Κοσμημάτων.
Τα μέλη του τηρούν αυστηρά τον Κώδικα Δεοντολογίας σχετικά με την ακεραιότητα, τη συμπεριφορά, τον επαγγελματισμό και, φυσικά, την ανεξαρτησία.
Σκοπός του είναι η προώθηση του ανεξάρτητου Εκτιμητή και τα οφέλη από τη χρήση των υπηρεσιών του, από τους ιδιώτες, τους εμπόρους, αλλά και τον ασφαλιστικό κλάδο.

International Consortium Gem-Testing Laboratories (ICGL)
Το ICGL είναι η επίσημη Παγκόσμια Ομάδα επιλεγμένων Ιδιωτικών Γεμμολογικών Εργαστηρίων.
Κάθε ανεξάρτητο Γεμμολογικό Εργαστήριο – Μέλος ελέγχεται βάση αυστηρών κριτηρίων κι εφόσον δραστηριοποιείται στον χώρο τουλάχιστον 5 χρόνια. Τα Πιστοποιητικά * του αλλά και το κύρος του, ελέγχονται από τα μέλη της διεθνούς ομάδας για να πιστοποιήσουν την αποδοχή του.
*Γεμμολογικες αναφορές

National Association of Jewellery Appraisers (NAJA) USA
Η NAJA δημιουργήθηκε το 1981 με σκοπό να καλύψει την ανάγκη για έναν Οργανισμό Αξιολόγησης που εξειδικεύεται σε Πολύτιμους Λίθους και Κοσμήματα κι ο οποίος δεν συγχέεται με τους λοιπούς κλάδους αξιολόγησης (π.χ. Ακίνητης Περιουσίας, Έργων Τέχνης, κ.λπ.).
Τα μέλη του επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια ενώ ανά διετία είναι υποχρεωμένα να δίνουν εξετάσεις ώστε να ανανεώνεται η συμμετοχή τους στον Οργανισμό.

The Jewellery Valuers Association (JVA) είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός που αποτελείται αποκλειστικά από εκτιμητές κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων και ρολογιών.
Ο κατάλογος των μελών του περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο του κοσμήματος παγκοσμίως.

Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων Αθήνας
Ο Γιώργος Σπυρομήλιος είναι μέλος του Συμβουλίου του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων Αθήνας.

Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
Ο Γιώργος Σπυρομήλιος εντάχθηκε στην επίσημη λίστα Εκτιμητών του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).