Συνεργάζεται με τα πλέον αναγνωρίσιμα Διεθνή Γεμολογικά Ινστιτούτα καθώς και οίκους αξιολόγησης, ασφαλιστικές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία και εκδίδει την πιο αναγνωρισμένη Ελληνική έγγραφη Έκθεση. Στα πλαίσια της επιμόρφωσης και διαρκούς ενημέρωσης, συμμετέχει ενεργά στην διοργάνωση του ετήσιου Μεσογειακού Συνεδρίου Γεμμολογίας και Κοσμήματος, που έχει γίνει θεσμός στον παγκόσμιο χάρτη της Γεμολογίας.

Πιστοποιήσεις

Το Independent Gemological Laboratory εγγυάται την εγκυρότητα της συγκεκριμένης πιστοποίησης μέσα από την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία των εκτιμητών του καθώς και την πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Εκτιμήσεις

Αναθέτοντας μια εκτίμηση για ασφαλιστικούς σκοπούς σε εμάς θα λάβετε μια σαφή και αναλυτική περιγραφή του αντικειμένου. Η ανάλυση των πληροφοριών που συλλέγεται σχετίζεται με …

Εκπαίδευση

Σημαντική εξέλιξη των δραστηριοτήτων του I.G.L. αποτελεί η δημιουργία του Mediterranean School of Gemology. Κάθε χρόνο διοργανώνεται ένα διεθνές camp δύο εβδομάδων όπου καλύπτεται όλο το φάσμα γεμολογικών γνώσεων από Intermediate έως Advanced επίπεδο…

Σφράγισμα Ασφαλείας

Το I.G.L. παρέχει την δυνατότητα σφραγίσματος ασφαλείας του διαμαντιού σας. Επάνω στην συσκευασία αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του πολύτιμου λίθου και υπάρχουν ολογράμματα τα οποία σε περίπτωση παραβίασης της συσκευασίας καταστρέφονται.

Σεμινάρια

Το Independent Gemological Laboratory έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στο χώρο του και να πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις για τον κλάδο.