Καλώς ήλθατε στην σελίδα του Independent Gemological Laboratory (I.G.L.)

Σχετικά με εμάς

Το I.G.L. με την πάροδο των ετών, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και της αγοράς στις γεμολογικές αναφορές. Ιδρύθηκε το 2002 με μοναδική ενασχόληση την πιστοποίηση και εκτίμηση πολύτιμων…

Υπηρεσίες

Συνεργάζεται με τα πλέον αναγνωρίσιμα Διεθνή Γεμολογικά Ινστιτούτα καθώς και οίκους αξιολόγησης, ασφαλιστικές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία και εκδίδει την πιο αναγνωρισμένη Ελληνική έγγραφη Έκθεση…

Εκπαίδευση

Σημαντική εξέλιξη των δραστηριοτήτων του I.G.L. αποτελεί η δημιουργία του Mediterranean School of Gemology. Κάθε χρόνο διοργανώνεται ένα διεθνές camp δύο εβδομάδων όπου καλύπτεται …

Τo I.G.L. έχει κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια την εμπιστοσύνη της αγοράς στην κατηγοριοποίηση διαμαντιών. Είναι ανεξάρτητο και δεν σχετίζεται με την εμπορία ή την πώληση αλλά με την αυθεντικότητα των πολύτιμων λίθων.
Οι υπηρεσίες του εργαστηρίου εξυπηρετούν μια μεγάλη γκάμα επαγγελματιών και ιδιωτών στον τομέα πολύτιμων λίθων, διαμαντιών και κοσμημάτων.

Καταναλωτές

Η αγορά πολύτιμου λίθου ή κοσμήματος αποτελεί για κάθε καταναλωτή μια σημαντική επένδυση η οποία πρέπει να συνοδεύεται από μια έγκυρη πιστοποίηση. Το I.G.L. εκδίδει το πιο αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό στην Ελλάδα.
Το γεγονός πως το I.G.L. δεν εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες πολύτιμων λίθων και κοσμημάτων επισφραγίζει την εγκυρότητα των Πιστοποιητικών.

Επαγγελματίες

Για κάθε επαγγελματία στο χώρο του κοσμήματος και των πολύτιμων λίθων το I.G.L. αποτελεί τον έγκυρο συνεργάτη που μπορεί να επισφραγίσει την υψηλή ποιότητα της δουλειάς του.
Το εύρος των υπηρεσιών μας προς επαγγελματίες είναι μεγάλο καλύπτοντας συμβουλευτικές ανάγκες, εκπαίδευση προσωπικού, παροχή πιστοποιητικών και εκτιμήσεων.

Ασφαλιστικές εταιρίες

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του I.G.L επισφραγίζεται από τις συνεργασίες με ασφαλιστικές εταιρίες. Ο κ. Σπυρομήλιος είναι εκτιμητής της AIG EUROPE LTD για όλη την Ελλάδα.
Το I.G.L. Appraisal and Valuation είναι σύμφωνο με τα κριτήρια της NAJA και του AIJV. Αποτελεί δε την πιο έγκυρη εκτίμηση για την ασφάλιση κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων.

Independent Gemological Laboratory

Oι K. Branko Deljanin και Γιώργος Σπυρομήλιος ίδρυσαν το Μεσογειακό σχολείο Γεμμολογίας ( Mediterranean School of Gemology ) καθώς και το Μεσογειακό Συνέδριο Γεμμολογιας και Κοσμήματος ( Mediterranean Gemological and jewellery Conference ) το 2014. Το συνέδριο είναι ετήσιο και διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό προορισμό.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να εκπαιδεύσει και να βοηθήσει τους επαγγελματίες να κατανοήσουν τις ιδιότητες και τις ιδιαιτερότητες των διαμαντιών , των έγχρωμων λίθων, καθώς και των κοσμημάτων παρέχοντας πληροφορίες ζωτικής σημασίας για την διατήρηση του υψηλού επαγγελματικού επίπεδου του κλάδου.

Συνεργάτες του

Independent Gemological Laboratory / I.G.L. Appraisal and Valuation